Over de Big Data Innovatiehub

De Big Data Innovatiehub is ontstaan als fieldlab in de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Ondertussen is de hub een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk.
In iedere organisatie wordt data gegenereerd. Maar wat doe je daar mee? Hoe creƫer je waarde uit data? Door slimme combinaties van data krijg je zicht op kansen en verbetermogelijkheden van processen en producten. Graag helpen wij bij de start in deze nieuwe zoektocht.

De stichting Big Data Innovatiehub is een verbindingsknooppunt tussen vraag- en aanbod van big data vraagstukken. Wij hebben de missie om de toepassing en het gebruik van (big) data analyse te stimuleren. Wij zijn objectief, onafhankelijk, hebben geen winstoogmerk maar wel een groot expertisenetwerk. De Big Data Innovatiehub is een netwerkorganisatie bestaande uit dataspecialisten die werken bij onderwijs- en onderzoeksinstellingen en bedrijfsleven.

Daarom zijn wij in staat om u / uw organisatie op weg te helpen in de wereld van big data en de juiste matches te maken met experts die passen bij de omvang, doelstellingen en cultuur van uw organisatie.

 

© Copyright Big Data Innovatiehub 2020